Vacature opvang

Wij motiveren jou!

Ons vak- en hopelijk binnenkort ook dat van jou- is leerlingen motiveren om te leren. We durven ons dus in alle bescheidenheid motivatorexperts te noemen. Niet alleen om leerlingen te laten leren, maar ook om onze leerkrachten elke dag met passie en vuur voor de klas te laten staan.
Bij ons sta je er niet alleen voor. Je komt terecht in een warme groep, die niet alleen voor leerlingen, maar ook voor jou een tweede thuis zal worden. We zorgen ervoor dat je je competent voelt en dat je dankzij persoonlijke aanvangsbegeleiding snel je plaatsje vindt in het geheel. Je krijgt heel wat autonomie om je vak in te vullen en zelf de touwtjes in handen te nemen.

Wij zoeken jou!

We hebben een vacature voor opvang. ’s Morgens van 7u15-8u25, en/of ’s avonds van 15u45-17u15 (behalve woensdag) van maandag t.e.m. vrijdag (ongeveer 12u/week).

Vind jij ons?

Bij ons tellen warmte en passie. Geen ingewikkelde sollicitatieprocedure. En al zeker geen uitgebreide papieren rompslomp. Laat ons via onthaal@freinetschooldepit.be weten wie je bent en welk diploma en/of praktijkervaring je hebt. Wij nemen gauw contact met je op voor een persoonlijk gesprek.