Voorleesweek: elke avond iedereen welkom!

Lieve ouders,

Als de avonden beginnen korter te worden, dan is niet meer lang wachten op de SUPERFIJNE VOORLEESWEEK.  Bijna niet te geloven, maar dit jaar wordt het al de ZEVENDE editie. J

 

In de week van 19 november, van maandagavond tot en met donderdagavond (telkens om 18.45) mogen de kinderen met hun ouders/grootouders/zussen en broers naar een slaapverhaaltje komen luisteren, met knuffel, pyjama, dekentje… Het nieuwe leeslokaal  wordt omgetoverd in een sprookjesachtige sfeer, en naar goede gewoonte vertellen ouders leuke, grappige, spannende, ontroerende verhalen.

 

Zoals elk jaar, zijn we op zoek naar ouders die graag willen voorlezen. Wil je meedoen? Contacteer Orsi (mama Johanna, Emma en Isabel), trekker van dit evenement: orsi.lukacs@telenet.be, GSM: 0497/76.60.18

Alvast een heel grote DANKJEWEL!

 

Een tip: de ervaring toont, dat de kinderen het heel fijn vinden en appreciëren als er een klein „extraatje” is: de verteller is verkleed als een sprookjesfiguur, of hij/zij gebruikt handpoppen, muzikale begeleiding, kamishibai (vertelkastje), projectie op scherm enz.

Maar gewoon voorlezen uit een (prenten)boek is ook heel fijn!