Van Facebook naar WordPress

Beste Pitters,

 

Na lang beraad en een grondige evaluatie na 1 jaar facebookgebruik hebben we als school besloten om over te stappen naar een nieuwe en meer toegankelijkere manier van communiceren. Onze geheime Facebookpagina zorgden ervoor dat buitenstaanders geen zicht kregen op onze prachtige werking.

We starten dit schooljaar met WordPress, erg gelijkaardig met onze vroegere blogs. Onze vaste website (en dus ook deze berichten) werkten al met dit systeem.

Elke klas gaat zijn eigen blog krijgen waarop jullie je gemakkelijk kunnen abonneren (en zo onmiddellijk een mail krijgen van de inhoud). Ook bestaat er een app ‘Feedly’ waardoor je je tegelijkertijd kan abonneren op verschillende blogs en zo een heel goed overzicht kan bewaren.

Je kan elke klas vinden volgens dezelfde opbouw in de url nl:  https://klasvoornaam lkrdepit.wordpress.com. vb https://klasanneliesdepit.wordpress.com.

We proberen zo snel mogelijk voor alle klassen een blog aan te maken en rekenen erop dat we hiervoor de eerste twee weken van september nodig hebben.  Op onze website zal achter elke foto van de klasleerkracht een automatische link geplaatst worden.

We danken jullie alvast voor jullie geduld en jullie begrip indien de eerste dagen de communicatie van de klassen nog niet zo vlot verloopt.