woensdag 5 september geen school, wel opvang (aanwezigheid bevestigen)

Beste Pitters,

Met trots ontvangen wij de eerste week van september onze internationale vrienden uit 5 verschillende landen. Dit bezoek kadert in ons internationaal uitwisselingsprogramma waarmee we vorig schooljaar aan slag gegaan zijn (Erasmusproject ‘L’Oratory). Gedurende deze week nemen zij de tijd om onze werking (onze gebruiken, onze cultuur,…) te leren kennen. Op het programma staan klasbezoeken, schoolbezoeken, culturele uitstappen,….

Om ook onze leerkrachten de kans te geven onze gasten beter te leren kennen, plannen we op woensdag 5 september onze eerste pedagogische studiedag. Er zal geen school zijn maar wel opvang!

Indien je gebruik wil maken van de opvang, mag je je aanwezigheid doorspelen aan Marleen ( 0472722980). Zo krijgt ze zicht op hoeveel kinderen ze mag verwachten. De opvang start om 8u en eindigt om 18u.