Allen welkom op onze ijsbrekersdag (brunch) op zondag 2/09/2018 van 9u30 tot 14u!

Beste Pitters,

Traditiegetrouw heten we jullie van harte welkom op onze brunch (=‘ijsbrekersdag’) op zondag 2  september van 9u30u- 14u.
Een ‘ijsbrekersdag’ heeft als doel om ouders en kinderen opnieuw met elkaar in contact te brengen, nieuwe mensen te ontmoeten en vooral de spanning van 1 (dit jaar ‘3’) september voor de kinderen weg te nemen en in een ongedwongen sfeer de school terug te ervaren.

Aangezien vzw Metamorphose heeft laten weten hun werking stop te zetten (wat we heel erg betreuren), starten we de dag met klussen in de tuin.

Programma:

*9u30-12u klussen in de tuin (oa onkruid wieden, fruitbomen stutten, kippenhok verschonen,….)

*12u00 – 13u30 overheerlijke brunch
* 13u30 – 14u opruimen

Voor de brunch is inschrijven niet nodig. We werken met een beproefd systeem waarbij elk gezin één schotel naar keuze (salades, pasta’s, beleg, desserten, taarten, …) meeneemt. We plaatsen deze lekkernijen op een grote tafel en genieten van elkaars kookkunsten! Water, thee en koffie kan je gratis verkrijgen. Veel kookplezier!