Informatiekanalen: smartschool – facebook

Beste Pitters,

  • We willen graag rekening houden met jullie opmerkingen en ideeën. Via de afgelopen klasoudervergadering kregen we te horen dat er nog onduidelijkheid bestaat over het gebruik van smartschool en facebook in de lagere school. Vaak worden beide systemen nu door elkaar gebruikt waardoor het voor ouders met meerdere kinderen soms niet meer overzichtelijk is. .
  • In overleg met de klasouders werd volgende beslissing genomen:
    • Smartschool wordt gebruikt om over leerstof te communiceren. Hier vind je de brevetten, de oefenblaadjes, het weekplan, de aankondiging van de brevetten,….
    • Facebook is voor al de rest. Vooral foto’s van leuke activiteiten, onderzoeken die lopen, zwemmen,…
  • Deze afspraken voor alle klassen van de lagere school geven hopelijk meer duidelijkheid. Mocht je bijvoorbeeld enkel geïnteresseerd zijn in het oefenen met je kind en het opvolgen van de leerstof, dan heb je genoeg aan smartschool.